Dat cyber security heel belangrijk is, weten we met Spinae als geen ander. Steeds meer bedrijven zijn daar ook van overtuigd en doen daarom beroep op onze diensten en adviesverlening. Dat zorgt voor de gewenste groei en bijgevolg voor de noodzaak om een nieuw kantoor te openen.

Sinds 1 juli 2020 zijn wij te vinden in onze eigen plek in het Idola Business Center, Antwerpse Steenweg 19, 9080 Lochristi. In het mooie kantoorgebouw zullen onze medewerkers aangenaam en productief kunnen werken om u, onze klanten, nog beter te helpen.

Ons kantoor is prima bereikbaar in de nabijheid van de E17, de E40 en de R4. We beschikken over ruim voldoende parkeerplaatsen en er zijn voorzieningen voor het opladen van elektrische wagens.

Ook met het openbaar vervoer is Spinae makkelijk bereikbaar. Vanaf station Gent Dampoort zijn we prima bereikbaar met de fiets. Ook is er vanaf daar een rechtstreekse busverbinding die voor de deur stopt.

Ons kantoor biedt heel wat faciliteiten om het ons en onze medewerkers naar hun zin te maken: lekkere vers gemalen koffie, fitness ruimte, pool tafel, tafeltennis, ruime vergaderzalen, knusse lounge, prima klimaatregeling, veel handelszaken op een steenworp, …

Kom gerust eens langs voor een kopje lekkere koffie en een goed gesprek ( over cyber security :-p )

Tot binnenkort in ons nieuw kantoor!

Categories: News